Useimmin esitettyjä kysymyksiä

Ovatko hinnat myös arvonlisävero?

Kyllä, kaikki tuotteemme sisältävät arvonlisäveron.

Lähetämme paketit aina seurantakoodilla PostNL: n kautta. Jos haluat nähdä omat postikulut, siirry ostoskorisiisi ja valitse maasi tarkat hinnat.

On mahdollista tilata suuremman määrän kitaraa. Meillä on kokemusta myyntitarjouksista 1.000.000 kuukaudessa. Jos haluat tilata suuremman määrän, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja erikoishintoja.

Jos sinulla on erityinen määräaika, ilmoita meille tilauslomakkeessa tai ota meihin yhteyttä, jotta voimme lähettää sähköpostia tilauksestasi ja määräajastasi.

Ei, emme myy valkoista kitaraa.

On mahdollista tilata vain yksi mukautettu kitara. Sinun täytyy valita kaulakorut tai avaimenperät. Nimekuvaamme on 15 kpl yhdestä tilauksesta.

Kyllä, teemme tällaisen edistämisen. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä.

Se riippuu tilauksestasi. Tulosta aina ja lähetämme tilauksesi 7 työpäivän kuluessa.

Jos teet oman mallin mallimme kanssa, suosimme 300DPI- ja JPG- tai PDF-muotoa. Jos epäilet laatua, ota meihin yhteyttä ja kerromme, onko suunnittelusi hyvä vai ei.

Emme voi antaa 100%: n takuuta siitä, että heillä on täsmälleen sama väri. Teemme parhaamme vastaamaan väriasi, mutta se riippuu myös suunnittelusta ja valitusta materiaalista.

Olemme todella iloisia siitä, että meillä on vihdoin online-suunnittelija työkalu, jotta voit tehdä omia kitarapaloja verkossa. Lisää kuva, teksti tai clipartit, jotta voit tehdä oman kitarasi. Lataa malli ja lähetä se tilauksessasi. Siinä kaikki!

Ota yhteyttä ja lähetämme sinulle sähköpostitse 24 tunnin kuluessa.

Ota meihin yhteyttä

EigenPlectrum ® 
KitaranPlektra.com
Bredaseweg 65
4844CK Terheijden
Alankomaat

Tel: +31 (0)162 700 566
Emailinfo@kitaranplektra.com

KVK: 72217774
VAT: NL8590.33.624.B01