Meistä

Tuotemerkki ”EigenPlectrum®” on tuote, jonka myymme custompicks.eu-sivustolla. Vuodesta 2007 aloitin EigenPlectrumin kotimaassani Alankomaissa. Kun pari menestystä on painettu mukautettuja kitaransoittoja, haluan myydä kitaranottimen kaikkialla maailmassa. Ensinnäkin lisäsin Saksan tämän myyntimaiden luetteloon. Nyt seitsemän vuoden kuluttua on aika antaa räätälöidyn painetun kitaravalinnoille EigenPlectrum – Custom Picks.

Kitaravahvistimme ovat korkealaatuisia, joita saat näinä päivinä. Uskomme myös, että asiakaspalaute on tärkein tekijä hyvää liiketoimintaa varten. Kuuntelemme asiakkaitamme, jotta pystymme parantamaan tuotteitamme vuosittain.

Vuonna 2014 panostamme tuotannollistamme, uusiin materiaaleihimme ja entistä enemmän tuotteisiin, jotka löydät verkkosivuillamme.

Voimme toimittaa kitarahakusi pariksi päivältä ja heillä on erinomainen laatu.

Lähetämme kaikki paketit seurantakoodilla PostNL: stä, joten näet tarkalleen, milloin paketti toimitetaan.

Nyt myymme EigenPlectrum-kustomoituja kitaransoittoja: Alankomaissa, Belgiassa, Luxemburgissa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa ja Espanjassa. Englanninkielisillä sivuillamme toivomme, että voimme kattaa muualla maailmassa.