Meistä

Rakkautemme musiikkiin

OwnGuitarPicks on toiminut musiikkiteollisuudessa vuodesta 2007. Erityisesti räätälöityjen bändien markkinointiin, kuten poiminta, hihnat ja rummut.

Ohjaaja Michael Kenis halusi tilata henkilökohtaisia kitaransoittoja ystävilleen, jotka soittavat yhtyeessä. Tämä osoittautui olematta helppoa. Lopulta hän päätyi australialaiseen yritykseen. Michael päätti aloittaa kumppanuuden heidän kanssaan rakentamalla verkkosivuston, jonka kautta hollantilaiset ihmiset voivat tilata lehdistöjä painotuotteella. ”Toimitusaika oli kolme tai neljä viikkoa.

Kuvat, jotka levitettiin pad-tulostuksella, olivat OK, mutta hieman rakeisia. Ja jokaisessa kitaranvalinnassa oli aina tuottajayrityksen nimi. Tätä ei voida hyväksyä, jos haluat jotain täysin räätälöityä. Mainostaakseen yritystään Michael otti yhteyttä moniin musiikkikauppoihin ja muusikoihin. Tällä tavalla hän onnistui turvaamaan tunnettuja nimiä, joista ensimmäinen oli hollantilainen laulaja Ilse de Lange.

Hän otti myös yhteyttä Adelen bändin kitaristiin ja lähetti hänelle muutaman näytteen, mikä sai hänestä innostuneen reaktion. Konsertin aikana Ziggo-kupolissa Amsterdamissa Michael antoi henkilökohtaisesti kitaristille tilauksen.

Adelelle hänellä oli joukko plectrumeja lahjana, jossa edessä lapsuuskuva hänestä ja hänen nimi takana. “Kun olet musiikkimaailmassa / teollisuudessa, asiat alkavat lumipalloutua.” Adelen lisäksi Michael toimittaa paitsi AC / DC: lle, Kissille, Coldplaylle ja Kensingtonille myös Sony Music, KPN ja War Child. Michael: “Minulla on tällä hetkellä jälleenmyyjiä Saksassa, Sveitsissä, Ruotsissa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Minulla on verkkosivuja eri kielillä palvellaksesi kaikkia verkossa.

Tietoani hakukoneoptimoinnista SEO (hakukoneoptimointi), avainsanoista ja Googlen optimoinnista on tässä apua, vaikka olenkin jättänyt hyvästit web-suunnittelijana tehtäväksi ja omistautunut täysin yritykselleni EigenPlectrumille. “Yöllä Michael saa parhaat ideat Lisää tuotteita ja kirjoittaa ne alas. Nyt hän tulostaa myös kitaran nostolaitteille (raaputusarpoille).

Lisäksi EigenPlectrumin kautta voit tilata kaikenlaisia ​​lisävarusteita plektrumin ketjuista ja plectrum-näppäinketjuista kitarahihnoihin ja käyntikortteihin, joissa on painettavia kitarakokoelmia / poimintoja. Yhtyeet, kuten Coldplay, Kiss, AC / DC, mutta myös levy-yhtiö Sony Music ja organisaatio, kuten War Child, ovat vain muutamia nimiä, joille hollantilainen yritys EigenPlectrum toimittaa tuotteitaan.

Yrityksen nimi tarkoittaa ”omaa kitaranvalintaa” ja siitä se onkin kyse: ainutlaatuiset mukautetut plectrumit.

Omistaja Michael Kenis on kulkenut pitkän matkan: “Sinun on osutettava muutaman kuoppaan tielle, ennen kuin tiedät tarkalleen mitä haluat.”

 

12 vuotta

aktiivinen teollisuudessa

+500,000

valitsee painetun vuoden

4.98/5

Customer rating

Michael Kenis - Director

CEO

Michael Kenis

Jasmijn Kenis - Director

CEO

Jasmijn Kenis

Meistä

UX Designer

Robin van Dongen

Sinun intohimosi on intohimosi!

Löydä KitaranPlektra.com

Blog Ota meihin yhteyttä