Uusia puita joka kuukausi

Istuttamalla puita kuukausittain KitaranPlektra.com osallistuu suoraan CO2-päästöjen vähentämiseen. Puut imevät hiilidioksidia kasvuprosessinsa aikana, mikä auttaa torjumaan ilmaston lämpenemistä ja parantamaan ilmanlaatua.

Katso metsäämme ja tavoitteitamme

KitaranPlektra;
Kestävä yrittäjyys

  • Osallistuminen CO2-päästöjen vähentämiseen
  • Biologisen monimuotoisuuden parantaminen
  • Yrityskuvan ja asiakassuhteiden vahvistaminen
  • Inspiroi ja motivoi muita
  • Pitkäaikainen investointi planeetalle

Yhteistyökumppanimme:

Kestävä yrittäjyys

Paremman maailman puolesta

KitaranPlektra omaksumme kestävän yrittäjyyden paitsi liiketoimintastrategiana, myös olennaisena arvona, joka on kaiken toimintamme taustalla . Maailmassa, joka on yhä enemmän tietoinen ihmiskunnan vaikutuksista planeetalle, uskomme, että meidän velvollisuutemme on toimia maan taloudenhoitajina. Siksi räätälöityjen soittimien ja tarvikkeiden luomisen lisäksi olemme sitoutuneet ympäristöön vaikuttamalla aktiivisesti CO2-päästöjen vähentämiseen.

Aloitteemme “The KitaranPlektra forest” kuvastaa sitoutumistamme tähän tehtävään. Istuttamalla kaksi puuta joka kuukausi otamme konkreettisia askelia kohti CO2-kompensointia ja myötävaikutamme planeettamme metsittämiseen. Näillä puilla on ratkaiseva rooli hiilidioksidin imemisessä, hapen tuottamisessa ja luonnollisten elinympäristöjen palauttamisessa, terveellisemmän ja vihreämmän maailman luomisessa.

istuttaa myös puu